Loits

Loits (у перекладі з естонської – «заклинання») – естонський гурт зі стилем близьким до блек-металу. Гурт засновано в Таллінні в 1996 році вокалістом Лембету. В даний час Loits – одна з найвідоміших метал-гуртів Естонії. Ранню творчість гурту можна охарактеризувати як язичницький блек-метал, проте потім стиль змінився в бік національно-роматичного блек-металу («Ei kahetse midagi») і войовничого екстремального металу в подальших альбомах. Самі музиканти визначають свій стиль як «флак-н-рол» (англ. flak ‘n’ roll) – від поєднання слів «флак» (зенітна гармата) і «рок-н-рол». Всі тексти – естонською мовою і, здебільшого, присвячені подіям Другої світової війни, що відбувалися на території Естонії.

Дискографія:

  • 2001 “Ei kahetse midagi”
  • 2002 “Legion Estland” (EP)
  • 2003 “Reval 15.02.2003″ (DVD)
  • 2004 “Vere kutse kohustab”
  • 2004 “Meeste muusika” (EP)
  • 2005 “Vere kutse” (DVD)
  • 2007 “Leegion laval 12.01.2007″ (DVD)
  • 2007 “Must album”
  • 2007 “Mustad laulud” (EP)
  • 2009 “Raiugem ruunideks” (EP)

Сайт гурту www.loits.org

Залишити відгук

Ваш е-mail не буде оприлюднено! Обов'язкові поля позначено *