Diktatūra

Diktatūra – литовський патріотичний гурт. Більшість пісень присвячена темам Батьківщини, честі, патріотизму, війни та литовським традиціям.

Гурт сформувавсь в середині 90-х, і спершу співав націоналістичні пісні в середовищі футбольних фанатів та скінхедів, згодом лірика набула радикальнішого забарвлення, до якого долучились мотиви пива та вуличних баталій. Наразі гурт грає простий патріотичний рок та метал.

Дискографія:

  • Metas, 1996
  • TvarkOi!, 1997
  • Tuzinas, 1998
  • Mūsų – Jūsų, 2000
  • Pasaulis Apsivers, 2001
  • Žemė, 2003
  • Kitokios Dainos, 2003
  • Baltai, 2004
  • Lietuvai, 2006
  • Neliksim užmiršti, 2008

Сайт гуртуwww.diktatura.lt

Залишити відгук

Ваш е-mail не буде оприлюднено! Обов'язкові поля позначено *